✓  Vastgoedinvesteringen

✓  Projectmanagement

✓  Innovaties

Vastgoed

Bedrijven en particuliere investeerders

Corpa Advies richt zich op de volgende zaken voor u als investeerder;

  1. Het zoeken naar vastgoedinvesteringen in Nederland en in het buitenland
    Wij zoeken op basis van uw persoonlijke wensen en eisen geschikte beleggingspanden, verzorgen de aankoop hiervan. Desgewenst nemen we de verhuur(expats) en het beheer uit handen.
    U bent bij ons aan het juiste adres voor het vinden van de juiste panden op het gebied van winkels, kantoren, appartementen(expats) en studentenhuizen.
  2. Meerwaarde voor uw vastgoedinvestering
    Met vastgoed creërt u meerwaarde en verdient u geld ermee!
    Waar heeft de markt daadwerkelijk behoefte aan? Met antwoord op deze vraag starten wij eerst met onderzoek. Het is belangrijk om deze onderliggende behoefte expliciet te weten en met u vast te stellen. Hierna blijkt in hoeverre uw vastgoed voldoet aan de huidige marktvraag en/of eventueel een aanpassing verstandig is. Dit kan een verandering of vernieuwing betekenen voor uw vastgoed, qua funtie- of  gebouwwijziging. Oftewel (her)positionering in de markt om te voldoen aan de huidige marktvraag.

Middels financiële en conceptuele onderzoeken brengen wij vervolgens  in beeld wat (her)positionering betekent. Het resultaat van dit onderzoek maakt de meerwaarde inzichtelijk. Mocht het resultaat een tevreden uitkomst bieden, dan u bepaalt zelf of het licht op groen mag. Dit kan een kleine verbouwing betekenen, maar ook een grote transformatie bouwproject.

Bij groen licht gaan wij over tot voorbereidingen voor de uitvoering.  Van begin tot eind zullen wij funtie- of gebouwwijziging voor u begeleiden en desgewenst uw beleggingsportefeuille beheren.

Actueel:

Spanish house prices rising, foreigners buying, economy growing

×